Зачепилівська громада

Красноградський район, Харківська область

(05761) 51652

Зміст

 
УКРАЇНА
Зачепилівська громада
КРАСНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Харківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 10/01/2022 року №03-ОД Зачепилівка
Про особистий прийом громадян керівництвом селищної ради

З метою створення необхідних умов для реалізації Конституційних прав громадян на звернення, керуючись статтею 40 Конституції України, статтею 22 Закону України «Про звернення громадян» від 02 жовтня 1996 року №393/96-ВР, статтями 42 та 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Указ Президента України від 07 грудня №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»:
1. Затвердити графік особистого прийому громадян селищним головою, секретарем ради, заступниками селищного голови, керуючим справами (секретарем) виконавчого комітету , старостами на 2022 рік (додаток 1 ).
2.Затвердити виїзний прийом громадян селищним головою згідно з графіком (додаток 2).
3. Затвердити виїзний прийом громадян першим заступником селищного голови згідно з графіком (додаток 3).
4. Селищному голові, секретарю ради, першому заступнику селищного голови, заступникам селищного голови, керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету, старостам забезпечити прийом громадян з особистих питань у визначені графіком дні і години.
5. Керівництву селищної ради здійснювати виїзний прийом у визначених старостинських округах.
6. Головному спеціалісту загального відділу Зачепилівської селищної ради Вікторія Пасько розмістити розпорядження на офіційному сайті Зачепиліської селищної ради та забезпечити належну організацію особистого прийому громадян за графіком.
7. Зняти з контролю розпорядження селищного голови від 25 січня 2021 року № 09-ОД.
8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Наталію ЛЕВИЦЬКУ.

Селещний голова Олена ПЕТРЕНКО
Join Us Facebook
єдем зачепилівка
місцеві петиції
громадський бюджет е дем
посилання