Зачепилівська громада

Красноградський район, Харківська область

(05761) 51652

Зміст

 
УКРАЇНА
Зачепилівська громада
Зачепилівського району
Харківської області
СЕСІЯ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 31/01/2019 року №838 смт. Зачепилівка
Про затвердження соціальної Програма розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя в Зачепилівській об’єднанні територіальній громаді на 2019 – 2023 роки

Відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», ст. 43 , 32 Закону України «Про місцевесамоврядування в Україні»,з метою розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя, селищна рада,

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити соціальну Програму розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя в Зачепилівській обєднанній територіальній громаді на 2019-2023 роки (додається).

 

2.Фінансовому відділу Зачепилівської селищної ради (Євойлову В.В.),  відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради   (Зеленському О.М.) при формуванні показників відповідних бюджетів та визначенні обсягів залучених коштів з інших джерел передбачити видатки на фінансування Програми.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення, регламенту депутатської діяльності та етики, прав людини, законності запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, та з питань планування, бюджету, фінансів, зав’язків з виконавчими структурами, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації.

 

 

 

Зачепилівський селищний голова                                                         Ю. КРИВЕНКО

 

Join Us Facebook
єдем зачепилівка
місцеві петиції
громадський бюджет е дем
посилання