Зачепилівська громада

Красноградський район, Харківська область

(05761) 51652

Зміст

 
УКРАЇНА
Зачепилівська громада
Красноградського району
Харківської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
від 03/11/2023 року №161 смт. Зачепилівка

Щодо розширення переліку видів суспільно-корисних робіт, замовниками яких визначено заклади охорони здоров’я та соціальної сфери комунальної форми власності Зачепилівської селищної ради

Відповідно до листа Харківської обласної військової адміністрації від 27.10.2023 року №01-61/7785 щодо розширення переліку суспільно-корисних робіт видом «Догляд за громадянами у комунальних закладах охорони здоров’я та соціальної сфери», з метою збільшення кількості внутрішньо переміщених осіб, залучених до тимчасової зайнятості та внесення змін до наказу Красноградської районної військової адміністрації від 19.01.2023р. №1 «Про організацію суспільно-корисних робіт на території Красноградського району Харківської області в умовах правового режиму воєнного стану» виконавчий комітет Зачепилівської селищної ради.

ВИРІШИВ

1. Розширити перелік суспільно-корисних робіт видом: «Догляд за громадянами у комунальних закладах охорони здоров’я та соціальної сфери», визначити замовниками КНП «Зачепилівська центральна лікарня» та КУ «Центр надання соціальних послуг» Зачепилівської селищної ради.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови Мотринець С.М.

Селищний голова Олена ПЕТРЕНКО

Join Us Facebook
єдем зачепилівка
місцеві петиції
громадський бюджет е дем
посилання