Зачепилівська громада

Красноградський район, Харківська область

(05761) 51652

Зміст

 
УКРАЇНА
Зачепилівська громада
Красноградського району
Харківської області
ХХХ СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 16/02/2023 року №3877 смт. Зачепилівка
Про надання дозволу КНП «Зачепилівська центральна лікарня» на встановлення дорожнього знаку 3.21 «В’їзд заборонено»

З метою безпечного, вільного під’їзду службового транспорту до приймального відділення та відділення швидкої, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст.6 Закону України «Про дорожній рух», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Зачепилівська селищна рада ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Комунальному некомерційному підприємству «Зачепилівська центральна лікарня» на встановлення дорожнього знаку 3.21 «В’їзд заборонено» на території закладу при під’їзді до будівлі приймального відділення, яка розташована за адресою: вул.14 Гвардійської допомоги,6 смт.Зачепилівка, Красноградського району, Харківської області.

2. Надати дозвіл Комунальному некомерційному підприємству «Зачепилівська центральна лікарня» на встановлення дорожнього знаку 3.21 «В’їзд заборонено» на території закладу при під’їзді до будівлі швидкої допомоги, яка розташована за адресою: вул.14 Гвардійської допомоги,6 смт.Зачепилівка, Красноградського району, Харківської області.

3. КНП «Зачепилівська центральна лікарня» забезпечити виконання робіт по встановленню даних дорожніх знаків у відповідності до діючих правил та стандартів.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Дорошенко С.В.).

Зачепилівський селищний голова Олена ПЕТРЕНКО

Join Us Facebook
єдем зачепилівка
місцеві петиції
громадський бюджет е дем
посилання