Зачепилівська громада

Красноградський район, Харківська область

(05761) 51652

Зміст

Увага! Місячник добровільної здачі зброї

31.10.2022

‼️Сектором поліцейської діяльності №1 Красноградського РВП ГУНП в Харківській області буде проведено місячник добровільної здачі незареєстрованої мисливської зброї та зброї армійських зразків.

⚠️Акція триває з 01 до 30 листопада. Керівництво сектору поліцейської діяльності звертається до усіх громадян із проханням прийняти активну участь у цьому заході.

☝️Навряд чи варто говорити про те, що вогнепальна зброя, боєприпаси та вибухівка, які незаконно зберігаються окремими громадянами, містять у собі величезну небезпеку для життя і дорослих і, насамперед, дітей. Отже, найбільш доцільним та вірним було б рішення – зареєструвати або добровільно здати зброю у поліцію, тобто позбутися цих небезпечних речей.

‼️Нагадуємо, що незаконне володіння та зберігання зброї згідно ст. 263 Кримінального кодексу України карається позбавленням волі на строк до п’яти років та згідно ст. 190 КУпАП (Порушення громадянами порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї) тягнуть за собою накладення штрафу з конфіскацією зброї.

‼️Разом з тим, добровільна здача вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки, які зберігаються без відповідного дозволу, звільняє від кримінальної відповідальності.

⚠️Сподіваємось на порозуміння та підтримку цього заходу, спрямованого на забезпечення спокою, миру та злагоди на території нашої громади🇺🇦

 

✅За додатковою інформацією звертайтесь

за адресою: вул. Паркова, 5, сел. Зачепилівка,

Телефон: (05761) 5-12-91.

Join Us Facebook
єдем зачепилівка
місцеві петиції
громадський бюджет е дем
посилання