Зачепилівська громада

Красноградський район, Харківська область

(05761) 51652

Зміст

 
УКРАЇНА
Зачепилівська громада
Красноградського району
Харківської області
ХХ СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
від 22/12/2021 року №2936 смт. Зачепилівка
Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та розміром економічно-обгрунтованих витрат на їх надання КП Зачепилівське ВКП на 2022рік

Відповідно до ст. 26, ст. 59, ст.64 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 31 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", ст. 9 Закону України "Про ціни і ціноутворення", Зачепилівська селищна рада
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідве-дення та розміром економічно-обгрунтованих витрат на їх надання КП Зачепилівське ВКП на 2022 рік.

2. Затвердити розрахунок різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та розміром економічно-обгрунтованих витрат на їх надання КП Зачепилівське ВКП на 2022 рікзгідно додатку 1.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Мартиненко Т.І.) та постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (ДорошенкоС.В.).

Зачепилівський селищний голова Олена ПЕТРЕНО

Програма фін_підтримки КП ВКП (2)

Join Us Facebook
єдем зачепилівка
місцеві петиції
громадський бюджет е дем
посилання