Зачепилівська громада

Красноградський район, Харківська область

(05761) 51652

Зміст

 
УКРАЇНА
Зачепилівська громада
Зачепилівський район
Харківської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
від року №15

Харківська область
Зачепилівський район
Зачепилівська селищна рада
ПРОТОКОЛ №15
Засідання виконавчого комітету

Від 04.09. 2020 року
Головуючий на засіданні –
Кривенко Ю.В.-селищний голова
Члени виконкому:
Грамма Л.Ю. - секретар виконавчого комітету
Згонник Вікторія Василівна- в.о. старости
Тимченко Ігор Владиславович- в.о. старости;
Гужва Наталія Миколаївна- в.о. старости;
Осадчий Олександр Володимирович- директор ТОВ «Дружба»
Однорал Світлана Миколаївна- начальник відділу економіки Зачепилівської селищної ради
Зіжко Ганна Василівна- головний спеціаліст земельних відносин
Безчасний Анатолій Олексійович - майстер відділу благоустрою
Комаревська Валентина Миколаївна-в.о.старости

Порядок денний

1. Про демонтаж аварійної зупинки в с.Олександрівка.
2. Про затвердження актів приймання -передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання відділу культури і туризму Зачепилівської селищної ради.
3. Про затвердження актів приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання КП «Зачепилівське» Зачепилівської селищної ради.
4. Про затвердження актів приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачяепилівської селищної ради з правом балансоутримання відділу освіти , молоді та спорту Зачепилівської селищної ради.
5. Про затвердження актів приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Зачепилівського району» Зачепилівської селищної ради.
6. Про списання будинку по вул.. Річкова,24, с.Скалонівка.
8. Про затвердження списків дітей шкільного віку, які проживають на території Зачепилівської селищної ради.
9. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт частини дороги по вул.. Покровська, с.Нагірне, Зачепилівського району, Харківської області»Зачепилівської селищної ради.

10 Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт частини дороги по вул.Набережна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області»Зачепилівської селищної ради.
11. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт частини дороги по вул. Соборна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області»Зачепилівської селищної ради.

12. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Центральна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області.
13. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Харківська, с. Нагірне, Зачепилівського району, Харківської області.
14. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. 19 Вересня, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області.
15. Про надання дозволу на розміщення дитячих розважальних атракціонів , батутів в рамках проведення святкових заходів з нагоди 77-ої річниці визволення Зачепилівщини та Дня селища.
16. Про затвердження Порядку розміщення інформаційних наметів та встановлення місць для їх розміщення на території Зачепилівської об’єднаної територіальної громади.
17. Про внесення змін до рішення «Про відведення місць для обладнання стендів, дошок оголошень, для розміщення матеріалів передвиборної агітації»
18. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації на «Реконструкція мереж водопостачання по вул.. Шкільній в с.Семенівка, Зачепилівського району, Харківської обл.

СЛУХАЛИ: Про демонтаж аварійної зупинки в с.Олександрівка
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Розглянувши лист від в.о.старости старостинського округу №2 Баки Світлани , щодо демонтажа аварійної зупинки в с. Олександрівка, Зачепилівського району, Харківської обл, пропоную надати дозвіл відділу благоустрою провести демонтаж аварійної зупинки в с. Олександрівка, Зачепилівського району, Харківської області.
Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення № 181 додається
СЛУХАЛИ: Про затвердження актів приймання -передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання відділу культури і туризму Зачепилівської селищної ради.

Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути акт приймання – передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання відділу культури і туризму Зачепилівської селищної ради, Зачепилівського району Харківської області та Затвердити акти приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей Зачепилівської селищної ради на баланс відділу культури і туризму Зачепилівської селищної ради, Зачепилівського району Харківської області, від 03.09.2020 року (додаються.)

Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення 182 додається
СЛУХАЛИ: Про затвердження актів приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання КП «Зачепилівське» Зачепилівської селищної ради.

Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути акт приймання – передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання КП «Зачепилівське» Зачепилівської селищної ради, Зачепилівського району Харківської області, та затвердити акти приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей Зачепилівської селищної ради на баланс КП «Зачепилівське» Зачепилівської селищної ради, Зачепилівського району Харківської області, від 03.09.2020року (додаються.)
Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №183 додається
СЛУХАЛИ: Про затвердження актів приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачяепилівської селищної ради з правом балансоутримання відділу освіти , молоді та спорту Зачепилівської селищної ради.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути акт приймання – передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради, Зачепилівського району Харківської області, Затвердити акти приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей Зачепилівської селищної ради на баланс відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради, Зачепилівського району Харківської області, від 03.09.2020 року (додаються.).
Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИрішення№184 додається
СЛУХАЛИ: Про затвердження актів приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Зачепилівського району» Зачепилівської селищної ради.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути акт приймання – передачі об’єктів та матеріальних цінностей від Зачепилівської селищної ради з правом балансоутримання Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико - санітарної допомоги Зачепилівського району» Зачепилівської селищної ради Харківської області, та затвердити акти приймання-передачі об’єктів та матеріальних цінностей Зачепилівської селищної ради на баланс КНП «Центр первинної медико- санітарної допомоги Зачепилівського району» Харківської області, від 03.09.2020року (додається.)
Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №185 додається
СЛУХАЛИ: Про списання будинку по вул.. Річкова,24, с.Скалонівка.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути заяву гр. Корнєєвої Раїси Василівни яка проживає за адресою: вул.. Річкова,23, с.Скалонівка, Зачепилівського району, Харківської області та акт обстеження житлового будинку розташованого за адресою: вул. Річкова,24, с.Скалонівка від 26.08.2020 року, та списати будинок № 24 по вул.Річкова, с.Скалонівка, Зачепилівського району, Харківської області , як такий що повністю зруйнований та відновленню не підлягає.
Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №186 додається

СЛУХАЛИ: Про затвердження списків дітей шкільного віку які проживають на території Зачепилівської селищної ради.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! з метою забезпечення своєчасного і в повному обсязі обліку дітей шкільного віку на території Зачепилівської селищної ради . Пропоную затвердити списки дітей шкільного віку, які проживають на території Зачепилівської селищної ради.
Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №187 додається
СЛУХАЛИ: Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт частини дороги по вул.. Покровська, с.Нагірне, Зачепилівського району, Харківської області»Зачепилівської селищної ради.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути проектно-кошторисну документацію щодо поточного ремонту частини дороги «Поточний ремонт частини дороги по вул. Покровська, с. Нагірне, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області та затвердити проектно-кошторисну документацію «Поточний ремонт частини дороги по вул. Покровська, с. Нагірне, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області, вартістю 49,99809 тис.грн.
Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №188 додається
СЛУХАЛИ: Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт частини дороги по вул.Набережна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області»Зачепилівської селищної ради.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути проектно-кошторисну документацію щодо поточного ремонту частини дороги «Поточний ремонт частини дороги по вул. Набережна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області та затвердити проектно-кошторисну документацію «Поточний ремонт частини дороги по вул. Набережна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області, вартістю 49,99809 тис.грн.
Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №189 додається

СЛУХАЛИ: Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт частини дороги по вул. Соборна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області»Зачепилівської селищної ради.

Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути проектно-кошторисну документацію щодо поточного ремонту частини дороги «Поточний ремонт частини дороги по вул. Соборна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області та затвердити проектно-кошторисну документацію «Поточний ремонт частини дороги по вул. Соборна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області, вартістю 49,99809 тис.грн.

Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №190 додається
СЛУХАЛИ: Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Центральна, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області..
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути проектно-кошторисну документацію щодо поточного ремонту дорожнього покриття «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Центральна в сел. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області та затвердити проектно-кошторисну документацію «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Центральна в сел. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області, вартістю 49,99747 тис.грн.

Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №191 додається
СЛУХАЛИ: Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Харківська, с. Нагірне, Зачепилівського району, Харківської області.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути проектно-кошторисну документацію щодо поточного ремонту дорожнього покриття «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Харківська в с. Нагірне, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області та затвердити проектно-кошторисну документацію «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Харківська в с. Нагірне, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області, вартістю 49,99747 тис.грн.

Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №192 додається

СЛУХАЛИ: Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. 19 Вересня, смт. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути проектно-кошторисну документацію щодо поточного ремонту дорожнього покриття «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. 19 Вересня в сел. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області та затвердити проектно-кошторисну документацію «Поточний ремонт дорожнього покриття по вул. 19 Вересня в сел. Зачепилівка, Зачепилівського району, Харківської області» Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району, Харківської області, вартістю 49,95913 тис.грн.

Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №193 додається
СЛУХАЛИ: Про надання дозволу на розміщення дитячих розважальних атракціонів , батутів в рамках проведення святкових заходів з нагоди 77-ої річниці визволення Зачепилівщини та Дня селища.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути заяву фізичної особи – підприємця Шовкопляс С.М. від 14.08.2020 про надання дозволу на тимчасове розміщення дитячих розважальних атракціонів, батутів в рамках проведення святкових заходів з нагоди 77 річниці визволення Зачепилівщини та Дня селища, та дозволити фізичній особі-підприємцю Шовкопляс Сергію Миколайовичу тимчасове розміщення дитячих розважальних атракціонів, батутів (далі - Атракціони) - з 17 вересня 2020 року по 21 вересня 2020 року в рамках проведення святкових заходів з нагоди 77 річниці визволення Зачепилівщини та Дня селища.
Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №194 додається

СЛУХАЛИ: Про затвердження Порядку розміщення інформаційних наметів та встановлення місць для їх розміщення на території Зачепилівської об’єднаної територіальної громади.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! З метою забезпечення дотримання на території Зачепилівської об’єднаної територіальної громади вимог Конституції України щодо вільного вираження громадянами своїх поглядів і переконань пропоную :

1. Затвердити Порядок розміщення інформаційних наметів на території Зачепилівської об’єднаної територіальної громади (додаток 1).

2. Встановити місця для розміщення інформаційних наметів на території Зачепилівської об’єднаної територіальної громади (додаток 2).

Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №195 додається

СЛУХАЛИ: . Про внесення змін до рішення «Про відведення місць для обладнання стендів, дошок оголошень, для розміщення матеріалів передвиборної агітації»
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету! Пропоную розглянути звернення Мандрони М.В. з проханням внести зміни в рішення про розміщення матеріалів передвиборчої агітації на території с. Миколаївка, Зачепилівського району і заборонити розміщення матеріалів передвиборчої агітації на автобусних зупинках та внести зміни в рішення №152 від 11.08.2020 року «Про відведення місць для обладнання стендів, дошок оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації» виключивши в с. Миколаївка розміщення матеріалів передвиборної агітації на приміщенні автобусної зупинки по вул.. Центральна, 23Б згідно з додатком.

Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №196 додається
СЛУХАЛИ: Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації на «Реконструкція мереж водопостачання по вул.. Шкільній в с.Семенівка, Зачепилівського району, Харківської обл.
Допов. Кривенко Ю.В.
Шановні члени виконавчого комітету ! Пропоную надати дозвіл на розробку проектно - кошторисної документації на «Реконструкція мереж водопостачання по вулиці Шкільній в селі Семенівка, Зачепилівського району, Харківської області»
Представництво «Блеск», в особі директора Височина Валерія Олександровича.
у вигляді штрафу . (Постанова додається).

Голосували:
За-10
Проти-0
Утрималися- 0
ВИРІШИЛИ : рішення №197 додається

Селищний голова Юрій КРИВЕНКО

Join Us Facebook
єдем зачепилівка
місцеві петиції
громадський бюджет е дем
посилання